MAGUNKRÓL

Vállalatunk 1994-ben alakult ipari fűtőelemek és huzalkonfekciók gyártására.

A 100%-ban német tulajdonban lévő társaság nevét alapítóiról Adolf Türkről és Erich Hillingerről kapta. A több mint 40 éve alapított cégegyüttes sikeresen működik az elektromos fűtések gyártásának területén.

Társaságunk kezdetektől folyamatosan és dinamikusan fejlődik, lépést tartva a technológia fejlődésével is.

Az elmúlt években több komoly innovációs beruházás történt a káli telephelyen, ami új termékek gyártását tette lehetővé. Mára Kálban egy közel 1200 m2-es, Egerben pedig egy közel 600 m2-es 21. századi gyártótérben történik a korszerű termék előállítása összességében több, mint 100 jól képzett munkatárssal.

Az általunk gyártott termékek az ipar szinte minden területén fellelhetők úgy mint, autóipar, gyógyszeripar, műanyag-vegyi ipar, nyomdaipar, háztartási gépipar, stb.

Célunk, hogy folyamatosan változó igényeket a lehető legjobban ki tudjuk elégíteni, ezzel is erősítve meglévő és új vevőink bizalmát.

PÁLYÁZAT

Kedvezményezett neve: TÜRK+HILLINGER HUNGÁRIA ELEKTROMOS FŰTÉSTECHNIKAI KFT.

A projekt címe: Munkahelyi képzés a Türk+Hillinger Hungaria Kft-nél

Szerződött támogatás összege: 43,83 millió forint

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása: A GINOP-6.1.5-17-2018-00010 pályázat során megvalósuló 9 képzésben összesen 66  fő saját és 10 fő külső munkavállaló képzése valósul meg. A projekt keretében megvalósuló képzéseken fejlődnek a munkavállalók együttműködéshez és csoportmunkához szükséges készségei amik által az egyén és a közösség hatékonysága is növelhető. A stresszkezelési technikák elsajátításával  megszüntethetőek a testi és lelki problémák, ezzel párhuzamosan növekszik a munkahelyi hatékonyság.
A projekt további célja hogy a  képzés során pozíciótól és végzettségtől függetlenül a munkavállalók fejlesszék magukat. A személyes produktivitás az egész vállalat számára a termelékenység és eredményesség fokozását jelenti.
A jól képzett munkavállalók együtt jelentik a sikeresség kulcsát.

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2020.11.30.

A projekt azonosító száma: GINOP-6.1.5-17-2018-00010