Vállalatunk augusztus 4. és augusztus 20. között zárva tart. E-mailjeiket csak augusztus 21-én fogjuk tudni megválaszolni.
Wir haben Betriebsurlaub vom 04.08.2024 einschließlich bis 20.08.2024. Ihre E-mails werden erst am 21.08.2024 gelesen.

IPARI FŰTŐPATRON ÉS CSŐFŰTŐTEST GYÁRTÁS

Fűtőpatronjaink és csőfűtőtesteink az ipar és háztartásszámos területén alkalmazhatóak folyadékok – víz, olaj, stb.- , légnemű anyagok, szerszám- és gépelemek fűtésére, hőn tartására. Készleten lévő patronjainkból, illetve standard termékeinkből könnyen megtalálhatja az Ön számára megfelelőt – melyet rövid határidővel tudunk szállítani -, de igény szerint egyedi megrendeléseket is ki tudunk elégíteni. 

Fontosabb Fűtőpatron És Csőfűtőtest Tipusok

Magasteljesítményű fűtő patronok

NAGYTELJESÍTMÉNYŰ FŰTŐPATRON

A HLP speciális felépítése lehetővé tesz egy extrém magas felületi terhelést és ezzel együtt a nagy teljesítmény kis helyen történő elhelyezését. Ezáltal ez a fűtőelem a tervezőnek a villamos hevítés nagyobb felhasználási területét teszi hozzáférhetővé.

A DIN 44921-ben, a 2. lapon vannak a nagyteljesítményű fűtőpatronok átmérői, a hosszai és a köpenyanyagai szabványosítva. A mi kínálatunk átfogja az egész szabványsorozatot. A lehetséges átmérők és hosszak lehetősége még nagyobb.

Felhasználási területei: cipőipar, műanyagipar, présgép fűtések, vulkanizáló fűtések, hűtőkompresszorok és még számtalan terület. Például: fúvóka fűtése, forró csatornaelosztó, présformák, szitaváltó berendezések vagy formafűtés. Általános gépgyártásban levegő hevítő, tágítő csavarozós fűtés vagy hőkompresszorok. További részletes információkért kérjük nyissa meg a termék pdf fájlokat.

TÖMÖRÍTETT FŰTŐPATRON

PMVA típusú tömörített fűtőpatronokban van egy csévetest, ami központosan van elhelyezve  a  hengerburkolattól  kis távolságra.

Erre a csévetestre van feltekercselve a NiCr 8020 ötvözetből készült ellenálláshuzal.   A  közötte lévő rész  magnézium- oxiddal van töltve és nagy nyomásra sűrítve.

A   fűtőelemeknek gáz-  és   folyadéktömören   hegesztett patron aljuk van

Termék információk:

HLP: speciális felépítése lehetővé tesz egy extrém magas felületi terhelést és ezzel együtt a nagy teljesítmény kis helyen történő elhelyezését. Ezáltal ez a fűtőpatron a tervezőnek a villamos hevítés nagyobb felhasználási területét teszi hozzáférhetővé. A DIN 44921-ben, a 2. lapon vannak a nagyteljesítményű fűtőpatronok átmérői, a hosszai és a köpenyanyagai szabványosítva. Ami kínálatunk átfogja az egész szabványsorozatot. A lehetséges átmérők és hosszak lehetősége még nagyobb.

EHK: ez a típusú becsavarozható fűtőpatron három U alakú meghajlított csőfűtőtestből áll. Ez a fűtőtest pl. folyékony és gáznemű anyagok melehítéséhez készül. Felépítése három U alakban meghajlított csőfűtőtestből és egy csavarkötésből áll-

RHK: ez a fémköpenyes tömörített csőfűtőtest szállítható egyenes és hajlított kivitelben

RHR: Bordás csőfűtőtest: T+H bordás fűtőpatront ott használják, ahol a levegő és gáz melegítésénél a hőmérsékleteltérésnek a fűtőtest és a felmelegített közeg között kicsinek kell lennie.

RKF: A lapos fűtőpatron az ipar területén felhasználható mindenfajta légnemű- és folyékony anyagg melegítésére